FLEETSKILLS

Yleiset kysymykset

Traficom valvovana viranomaisena vaatii, että koulutettavalla on puhelimessaan Whatsapp-viestintäsovellus asennettuna, jotta koulutuksen valvoja voi ottaa tarvittaessa reaaliaikaisen kuvallisen yhteyden koulutettavaan. Ennen koulutuksen aloittamista vaaditaan myös tunnistautuminen käyttämällä vahvaa tunnistautumista.
Kun olet ilmoittautunut verkkokoulutukseen, saat tunnukset ilmoittautumislomakkeella antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Mikäli et löydä tunnuksia sähköpostistasi, tarkista ettei viesti päätynyt roskapostikansioon. Jos viestiä ei edelleenkään löydy, soita verkkokoulutuksen tekniseen tukeen, joka palvelee arkipäivisin klo 08:00 - 15:30.
Varmista että yrität kirjautua osoitteessa https://fleetskills.com/fi sähköpostiosoitteellasi ja sinulle ilmoittautumisen yhteydessä toimitetulla salasanalla. Mikäli et muista salasanaasi, voit tilata uuden tätä lomaketta käyttäen. Jos salasanan palautus ei onnistu tai kirjautumisessa on muita ongelmia, soita verkkokoulutuksen tekniseen tukeen, joka palvelee arkipäivisin klo 08:00 - 15:30.
Valvomossa koulutustasi valvoo ja tukee ammattipätevyyskouluttaja. Valvomo auttaa sinua koulutuksen suorituksen aikana olevissa ongelmissa ja kysymyksissä liittyen koulutuksen sisältöön. Valvomoon saat chat-yhteyden koko koulutuksen ajan ja tarvittaessa voidaan ottaa myös videoyhteys käyttämällä WhatsApp-sovellusta. Tekninen tuki ei voi auttaa koulutuksellisissa kysymyksissä.
Verkkokoulutuksen tekninen tuki tarjoaa apua, mikäli sinulla on ongelmia koulutukseen ilmoittautumisessa, kirjautumisessa tai verkkokoulutuksen aloittamisessa. Teknisen tuen numero 020 735 2090 on avoinna arkipäivisin klo 08:00 - 15:30. Tekninen tuki ei voi auttaa koulutuksellisissa kysymyksissä.